zesde Sint Maartensconferentie

10 november 2018
Zie je mij? Onder deze titel vindt de 6e Sint Maartenconferentie plaats. Omdat Leeuwarden dit jaar de Culturele Hoofdstad is, met als motto “Iepen Mienskip” vindt deze plaats in Leeuwarden. De conferentie gaat deze keer over kwetsbaarheid. Er komt een programma met sprekers, workshops, diaconale activiteiten en muziek. Sprekers zijn o.a. bisschop Ron van de Hout, de commissaris van de koning in Fryslân Arno Brok en Guus Timmermans van de stichting Presentie.

Dagvoorzitter is Janny van der Molen schrijver, spreker en theoloog. Tjerk Ridder verzorgt een theatervoorstelling. Hij heeft  met  zijn ezeltje Lodewijk deze zomer een voetreis van Parijs naar Groningen gemaakt . ‘Bonne Route’ heet zijn voorstelling, waarin het gaat over het delen van tijd, aandacht, ruimte en vrede.

Uitnodiging en programma