Bekijk de nieuwsbrief online
Stichting DE KIM
nieuwsbrief december 2019

Wij sturen u deze nieuwsbrief omdat we u als een belangrijke relatie zien. Niemand ontvangt echter graag post die ongelezen de prullenbak ingaat. Wilt u voortaan de nieuwsbrief niet ontvangen, klik dan op ''Afmelden'' in de balk onderaan deze nieuwsbrief. U kunt zich net zo eenvoudig weer aanmelden... Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven op uw beeldscherm, klik dan rechtsboven voor de ONLINE versie.
 

Oud en Nieuw bij De KIM valt wat later in het nieuwe jaar.........
met een afscheidsbijeenkomst in Almere op donderdag 30 januari 2020 Op donderdag 30 januari 2020 vindt er een wisseling van wacht plaats bij De KIM. Tijdens een speciale bijeenkomst wordt afscheid genomen van onze voorzitter Jan Burger en coõrdinator Hermen van Dorp. Graag doen we dit samen met u tijdens een inhoudelijk programma rondom thema's die De KIM aan het hart liggen: katholiek sociaal denken, inzet van vrijwilligers op gebied van integratie, zingeving en duurzaamheid.
Eric Sengers zal een inleiding geven over de bijzondere waarde van katholiek maatschappelijk activeringswerk en de rol van zingeving. Daarnaast zal Sabri Ahmed zijn verhaal vertellen over zijn leven als nieuwkomer in Nederland. Hij is in Leiden kapper en heeft onlangs een boek geschreven met als titel: Sabri, de vlucht van een Iraakse Koerd die als kapper overeind bleef. Tijdens deze bijeenkomst kunt u eveneens kennis maken met onze nieuwe coõrdinator Ellen Hogema en met de nieuwe voorzitter van stichting De KIM...... U wordt van harte uitgenodigd voor deze oud en nieuw bijeenkomst waarbij stichting De KIM blijvend wil samenwerken in projecten die ten goede komen aan mensen die het nodig hebben. Vanuit solidariteit, wederkerigheid en met oog voor menselijke waardigheid.
Tijdstip: 14.30 - 17.30 uur met informeel samenzijn.
Locatie: Oecumenische kerk De Lichtboog,
adres:    Klokkeluiderstraat 10, 1315 EJ Almere.
Aanmelding: Wilt u zo vriendelijk zijn om zich aan te melden. Dat kan door te klikken op: info@stichtingdekim.nl
 


Project van De KIM genomineerd voor de VPRO award 'pionierende Matchmakers in Migratie'.


Hermen van Dorp is genomineerd met het project Van Afkomst naar Toekomst. Dit project geeft nieuwkomers de kans om, met ondersteuning van een vrijwillige mentor, een geschikt baan of leer-werktraject te vinden, waardoor ze een beter perspectief krijgen op hun toekomst. Om het afscheid van Hermen bij De KIM extra glans te geven kan er t/m maandag 9 december tot 12.00 uur worden gestemd. Klik hier: Direct toegang tot stemmen.
De KIM is een katholieke instelling voor maatschappelijke activering voor de provincies Flevoland, Utrecht en Gelderland
Meld je hier af voor de nieuwsbrief