Maatjesproject thuisloze jongeren

In de zomer van 2016 is De Kim van start gegaan met de ontwikkeling van het maatjesproject voor thuisloze jongeren in Flevoland. Welzijnsinstelling Kwintes doet veel op gebied van opvang en begeleiding van deze jongeren. Samen met deze organisatie is De KIM begonnen met het benaderen van jongeren voor een maatje. Cora Spaans doet en denkt als actieve vrijwilliger hier volop in mee. Ze heeft een groot netwerk in Almere en weet jonge mensen te interesseren om als maatje te fungeren voor deze doelgroep. Er is een informele kennismaking georganiseerd tussen jongeren en jonge vrijwilligers die hebben aangegeven om maatje te willen worden.

Wilt u meedoen in dit project vul dan svp het contactformulier in (rechtsboven op dit scherm) en wij nemen contact met u op.