Diaconale excursie duurzaamheid in Apeldoorn

22 juni 2019
Stichting de KIm nodigt u van harte uit voor een diaconale excursie in Apeldoorn op 22 juni. We sluiten aan bij het thema van de landelijke Kerkennacht die in dat weekend plaatsvindt. Tijdens de Kerkennacht laten plaatselijke kerken en geloofsgemeenschappen in het hele land zien dat je in hun kerk verrassende dingen kunt beleven. Onder het motto ' Is dit óók kerk?' stellen kerken zichzelf open en laten ze een ongekende kant zien.

Wij gaan vanuit de lokale geloofsgemeenschappen in Gelderland op diaconale excursie naar Stichting Stadsakkers, een duurzame plek in menselijke relaties en waar op duurzame wijze groenten en fruit geteeld worden. We gaan zelf oogsten en koken met na afloop een tafelgesprek over het thema ‘geloof en duurzaamheid’.
Wanneer: Zaterdag 22 juni. Tijd: 10.00 – 14.00 uur.
Waar: Dommeweg 5b, 7323 RD Apeldoorn.
Kosten: 10 euro per persoon. (Maximaal 50 deelnemers) Opgave kan via gelderlandduurzaam@gmail.com. Na aanmelding ontvangt u de definitieve uitnodiging. We hopen u dan te ontmoeten.

Flyer evenement

Flyer jaarprogramma